Printservice voor scholen

 

Online printservice voor scholen

Speciaal voor scholen en openbare besturen hebben wij een online printapplicatie ontwikkeld. De webapp is volledig ontworpen met als centraal doel een echte meerwaarde te betekenen een school en bovendien eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn voor de leerkrachten, directie en overige personeelsleden binnen die school.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere school krijgt één of meerdere accounts. Doorgaans is één account per school voldoende. Met die logingegevens kan iedere leerkracht of ander personeelslid zich aanmelden op onze online server. Daar kan hij/zij na het invullen van enkele noodzakelijke gegevens (naam, klas, vak, afdeling) de printbestanden rechtstreeks uploaden. Na het uploaden kiest hij/zij aan de hand van keuzevakjes de gewenste uitvoering en afwerking. Alle keuzeopties zoals papiersoorten, formaat, perforaties, nietjes etc. kunnen per school afzonderlijk ingesteld worden. Met één klik op de knop ‘opslaan’ komt de bestelling dan rechtstreeks in onze productieafdeling terecht, waar ons team er onmiddellijk mee aan de slag gaat. Eenvoudiger kan niet.

 

Hoe geraken de prints op school?

Iedere morgen komt er iemand van ons team langs op school om de prints af te leveren. Op dat moment is het dus ook mogelijk om papieren originelen of digitale dragers (usb-stick, cd-rom etc.) mee te geven.

 

Wat maakt het systeem zo interessant?

Het was nog nooit zo eenvoudig voor de directie of het secretariaat van de school om geplaatste bestellingen te controleren en/of rekeningen te maken voor de leerlingen. Te allen tijde kan er via een beveiligd systeem ingelogd worden en kan een overzicht van alle bestellingen geraadpleegd worden. Daarbij kan men filteren op naam, klas, vak, periode etc. Daarnaast is het mogelijk om via een ingebouwd calculatiesysteem in een paar klikken uit te rekenen wat er per klas aan de leerlingen dient aangerekend te worden. Op die manier bespaart de verantwoordelijke op school niet alleen uren werk, ook het maken van rekenfouten wordt tot een minimum beperkt.

 

Wenst u vrijblijvend bijkomende informatie?

Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek. Zo kunnen we polsen naar de verwachting van u en van uw school en toetsen we die aan de mogelijkheden van onze online printservice. Indien u dat wenst, kunt u aan de hand van een testaccount zelf ondervinden hoe gebruiksvriendelijk ons systeem is en hoe het de werking binnen uw school kan vereenvoudigen. Contacteer ons voor een afspraak via info@studentendrukker.be en vraag naar de verantwoordelijke voor de printservice voor scholen. Tot binnenkort!

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt.Enkel geselecteerde cookies | Wissen